Projekt bebis/sinnesfrid

Att mest bara amma, byta blöjor, vyssja och sjunga barnvisor hela dagarna, och att emellanåt medan E sover klämma in lite städning, tvätt och egen sömn får mig att känna mig lite smått knäpp, och förbaskat tråkig (jag känner mig så urbota trist varje dag P kommer hem från jobbet och jag börjar dra mina tirader om dagens sömn, blöjbyten osv).

P har hela tiden tjatat om att jag borde ta mig an något slags projekt (som i hans fall skulle vara att se alla filmer av en viss typ eller på en viss lista) och nu börjar jag känna att det är dags. Det är framförallt tiden när jag ammar och sitter fast i fåtöljen med bara ena armen fri som jag vill fylla - nog för att jag tycker att det är rätt underhållande att titta på eftermiddagsrepriserna av Project Runway och Grey's Anatomy, men det börjar bli lite för mycket av det goda och känns helt enkelt inte som en vidare vettig sysselsättning i längden... Jag har teorier om dokumentärer på DVD (har redan beställt några om bl.a. Sveriges historia) och ljudböcker. Andra bra förslag?

För övrigt skulle jag gå och se Social Network på barnvagnsbio klockan 11 häromdagen, men lillkillen ville som vanligt inte sova på natten utan hellre på förmiddagen så jag var helt enkelt för trött och ville hellre passa på att sova när han väl sov. Trist att precis alla småbarnsföräldrar och barnaktiviteter verkar inprogrammerade på förmiddagar/morgnar när vi här hemma oftast sover som skönast!

Han hette Elmer

En skön slagdänga från femtiotalet - måste höras!


RSS 2.0