En regnig dag



Regntrist dag idag. Sitter på kontoret och försöker tröttare än någonsin skriva fina steg-för-steg-formler i Word. Går väl sådär när jag knappt orkar fästa blicken... Lånade hem kameran igår kväll och knäppte lite bilder på söt, sötare och sötast och lade på datorn. Kanske borde köpa en egen digitalkamera, känner mig som ensam kvar på stenåldern utan en! Har viktväktat i en dryg vecka och är redan less och jättehungrig hela tiden, vet inte vad det är med min disciplin och motivation nuförtiden, de är som bortblåsta båda två!

En trött dag

Den senaste tiden så kommer jag, som ska föreställa morgonpigg, inte upp ur sängen på mornarna förrän efter ungefär en timmes snoozande. Väldigt drygt eftersom jag då alltid kommer iväg senare till skolan och därför också kommer iväg hem senare. Men ändå inte så sent så att jag kompenserat den sena starten och därför blir mina dagar för korta och jag får för lite gjort, jag som liksom ligger efter redan från början!

Idag har det varit en extra trött dag. Vi har kommit fram till att vi behöver fler bilder till experimentet och har därför tillbringat dagen med att gå runt på skolan och leta efter personer med rätt kön och ålder som kan tänkas vilja vara med på bild. Vilket tydligen de flesta inte kan tänka sig! Det är ganska tröttsamt att gå runt och be främmande människor om något som man vet att de antagligen inte kommer att vilja och det blir inte mindre tröttsamt av att varken jag eller M är helt oblyga för nya människor!

Efter en sån dag var det sååå skönt att få sätta sig på altanen i det fina vädret och titta på katterna som jagade insekter och muckade med hundar!

En bra dag

En bra start på en ny dag - vaknade pigg och glad och lite äcklad av gårdagens svullande, fast besluten att äntligen skärpa mig med mat och motion... Städade upp lite hemma och gömde undan allt godis och sånt i skåpen. Sen släppte jag ut katterna och rensade lite i rabatterna och njöt av alla krokusar medan de utforskade gården. Gick sen till skolan och mötte L och känner mig jätteduktig som sitter och pluggar fast det är röd dag!


RSS 2.0