En ljusnande dag

Vad hände med med det usla vädret idag?

I och med regnet imorse såg jag fram emot en mysig dag inomhus där jag i lugn och ro skulle få pyssla klart mina fotoalbum från Europaluffen 2003 som jag nyligen hittade i mina gömmor. Jag skulle också ha gott om tid att bläddra igenom kokböcker och mattidningar på jakt efter godsaker att baka och laga till helgens lilla 30-årsfirande. Dessutom borde jag naturligtvis få slippa dagens löptur om det regnade!

Senare kom jag på att jag också borde jobba lite och lägga upp bilder på bilddagboken, och så slog vädret om. Nu skiner solen ute medan jag sitter inne vid datorn och håller på att få stresseksem på bilddagboken medan de andra uppgifterna skjutits upp till senare. Klockan är mycket och jag har knappt kommit någonvart på de ursprungliga uppgifterna. Och naturligtvis kommer jag att behöva springa nu när vädret är bättre...

En idétorr dag

Jag SKA ta tag i mig själv och börja blogga igen snart! Jag är ju egentligen arbetslös numera, så jag borde få tid... Men idag känner jag mig helt tom och trött och lägger dessutom energin på att uppdatera bilddagboken (vilket är ren idioti en söndag eftersom alla andra också gör det då och det går toksegt), så tills vidare så får ni som har tillgång till den se på bilder istället.


RSS 2.0