Allt löser sig

Imorgon bitti åker jag och P norrut till Jukkasjärvi med sovstopp i Skellefteå på vägen upp och i Umeå på vägen ner igen. Det ska bli väldigt kul att se norraste Sverige, särskilt nu när vi nyss varit på semester i södraste Sverige.

Som vanligt har vi varit sent ute med att skaffa kattvakt, när vi ska vara borta en längre tid drar vi oss i regel för att fråga för att det känns mycket begärt att nån ska komma hit en gång om dagen en längre tid. Vi frågade runt lite och hade inte riktigt något bra alternativ den här gången, ända tills N från jobbet ringde häromdagen.

N har bott söderut ett tag men ska flytta tillbaka till Gävle nu i augusti. När jag frågade när flytten var så sa han att han får tillgång till lägenheten på måndag men eftersom P var hans enda alternativ till flytthjälp och nu kommer att vara i norraste Sverige under veckan så skulle han nog få vänta med flytten tills vi kom hem och bara dra dit en madrass att sova på så länge. Jag beklagade och lovade att vi skulle hjälpa till när vi kom hem igen och så la vi på luren... Som tur var så tänkte P några steg längre än vi andra två och kom på den briljanta idén att N förstås kan bo här medan vi är borta. Så nu slipper N sova på en madrass i en tom lägenhet och får istället bo i vårt trevliga radhus, medan vi får en trevlig och pålitlig hus- och kattvakt under veckan - briljant var ordet!

Helt otroligt hur det alltid kan lösa sig så bra fast vi alltid skjuter upp problemen till sista minuten!


Kommentarer
Postat av: malin

Oj så bra

2010-07-31 @ 05:33:10
Postat av: malin

Oj så bra

2010-07-31 @ 05:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0