Några bilder från semestern


Möllan i Bonderup i närheten av det fina B&B vi bodde på. I möllan är det våffelcafé på söndagar. Ägarna blev besvikna för att vi inte ville ha och verkade tycka att det var mycket märkligt att vi (som hade frossat loss på frukosten på B&B:t vid tiotiden) inte vad hungriga vid tolvtiden.


Kullens fyr i Kullaberg på Kullahalvön på västkusten.

 
Josefinelund  - avskild strand med grotta på Kullahalvön. Brant klättring på en stig full av sniglar på vägen ner och upp igen, jobbigt men helt klart värt det.


Lars Vilks Nimis på Kullahalvön. Inte utmärkt på kartan och mycket svårt att hitta trots att vi fick vägbeskrivning från vandrarhemmet i närheten som vi bodde på. Inte heller några skyltar dit (annat än några gula N målade här och där på några träd) så vi fick vägbeskrivning igen av någon (misstänkt lik Vilks själv...) på en tomt vi gick rakt in i. Vägen (läs stigen) dit gick sedan uppåt igenom en kohage, över några privata tomtar, genom massa skog och sedan väldigt brant ner till stranden den låg på (tänk som att vi startade högst uppe på berget man ser...). Ännu jobbigare än dagen innan men värt det även denna gång även om jag helt klart överansträngde musklerna som håller upp min gravidmage som numera är rätt stor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0