En rolig dag


Det växer en fin spikklubba (tror jag, när ska någon fixa så att jag kan googla en egen bild?) i min rabatt. Jag har inget som helst minne av att jag har gjort något för att förtjäna detta, men å andra sidan så har jag satt diverse lökar som det inte blivit något av i just den rabatten, så vi är väl kvitt antar jag.

Vi orkade faktiskt med en biofilm igår, nämligen United 93. Jag ska inte ge mig in på att börja recensera filmer, det finns andra som gör det bättre, men jag vill säga så mycket som så här:
1, jag blev "åksjuk" av det skakiga filmandet (att vi lyckats få platser på första raden underlättade knappast...)
2, jag höll mig vaken hela filmen trots att det var sena bion och att jag alltid somnar på sena bion.

Idag ska jag till Furuvik med hela familjen och några till. Mammas sambo har fixat billiga biljetter med åkband så det ska bli väldigt trevligt. Men även om en stor anledning till att jag följer med är att få se lilla H's reaktioner på sitt första Furuviksbesök så tror jag att jag ska försöka ströva runt lite själv också, jag hinner sällan se färdigt på det jag vill (läs: aporna) när jag är med andra.

Det är tragiskt men sant: min våg visar på över 70 kilo idag. Jag ska sörja och förbanna en smula, sen ska jag fika och fuska hela dagen ute i Furuvik, säkerligen avsluta med ett farväl till onyttigheterna ikväll (för det är så jag gör och det är därför jag väger som jag gör), och sen ska jag börja morgondagen med havregrynsgröt och ett nyttigt liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0